Inrichtingsfotografie

Uw bedrijf of winkel vertaald in foto's

Geen idee wat te doen met saaie, lege kantoormuren? U wilt de wanden van uw winkel of van de ontvangst- of vergaderruimte van uw bedrijf van wanddecoratie voorzien, maar twijfelt over het effect op bezoekers en klanten?

Een receptie en ontvangstruimte is immers van groot belang bij het maken van een eerste indruk bij bezoekers, terwijl de inrichting en afbeeldingen op de wanden van een vergaderruimte  een grote invloed kunnen hebben op het nemen van beslissingen.

Silkfoto bezoekt als inrichtingsfotograaf uw kantoor en vertaalt de eigenheid en het karakter van uw bedrijf in unieke foto’s. Foto's die bovendien perfect passen in de stijl van uw kantoorinterieur. Wij leveren foto’s die uw bedrijf doet ademen, uw imago versterken, en realisaties in de kijker brengen. Naargelang de ruimte(s) wordt naar beelden gezocht die een specifieke invloed uitoefenen, zoals het bevorderen van creativiteit, het weergeven van structuur en betrouwbaarheid, professionaliteit of flexibiliteit, om deze dan één te maken met het interieur.


Inrichtingsfoto’s voor woonruimtes

Ook als particulier kan u bij ons terecht. Volgens dezelfde principes analyseren wij de ruimtes van uw woning en creëren beelden die uw interieur versterken en aanvullen. Is de sterkte van uw thuis uw gezin? Dan worden hun portretten de stijlvolle blikvanger in uw inrichting.


Van muurfoto tot perfecte fotolijst

We begeleiden u graag in uw keuze van het draagmateriaal van deze foto’s. Zo biedt Silkfoto de mogelijkheid tot wandfotografie, waarbij een foto ter grootte van een hele wand wordt aangebracht. Een dergelijke beeld kan een ruimte compleet transformeren en een bepaalde sfeer oproepen.

U kan ook kiezen uit verschillende prints, lijsten, kaders en passe-partouts. Hierbij houden we steeds rekening met de inrichting van uw interieur en de functie van de ruimte.