Onze blog

Vincenzo
Liever thuis... graag thuis... ik ben graag thuis
Thibault op vaders moto
Tjach met vaders Harley even een ritje maken zat er nog niet in...
Jozefien helpt de lente...
Jozefien helpt de lente ontluiken, speels, mooi, warm, fijn,... ze wil het allemaal zijn... Eerste communie t'is toch wat kinderen van die leeftijd genieten van het leven met volle teugen. De lente moesten we een duwtje geven vond Jozefien want op deze ietswat kille ochtend hadden we graag 'warme' foto's!
Paashaas bij dierenarts?
Hondjes, poezen en andere huisdieren gaan voor een jaarlijkse controle naar de dierenarts... maar ook de paashaas was op bezoek. Dierenarts Steven doet een volledige check-up en de paashaas is er klaar voor alle kindjes lekkers te brengen... nog even vasten en dan...paaseiren rapen, we kijken er naar uit!
Mooi koppel met lentekriebels
Rustige lentemorgen, ... veel zon... lekker warm... veel liefde... wat coureurs die meegenieten van de lente...leute en natuurlijk fantastisch romantisch vastgelegd door Jeroen, Superzondagmorgen!
Eerste Communiefoto's in Brugge
Isaura was al vroeg wakker, kapper, de eerste keer het communiekleedje aantrekken en ze liet zich fotograferen in een mooi pand in hartje Brugge.
En voor de dames...
Gezondheid en schoonheid gaan hand in hand voor dames die net dat ietsje meer willen en er goed willen uitzien...bij Corpofino kan het allemaal in stijl!
Mooi gezin, leuke en flinke kindjes in blijde verwachting van broer of zus
Blij, blijer, positief, leuk, plezier, fijn, gezellig, lief, gewoon, leven, genieten, zon, verwondering, speel, maak, lol,... ik kan zo nog wat doorgaan, dit was er allemaal tijdens de shoot van dit gezin...ik schiet woorden tekort... geniet van de beelden... dat lukt me iets beter ;-)
Maria 80 jaar vandaag
Maria kan nog altijd genieten, al 80 jaar lang. Samen met Frans, haar man, haar valentijn lieten ze zich fotograferen in onze Studio... 
Valentijn 2014
Na een ganse dag koppeltjes gefotografeerd te hebben voor onze valentijnsactie... mocht de enige echte Valentijn nog een voor de lens passeren, mijn Valentijntje...